Peter Pan

Orientering om musical 2023

3 gange har vi måttet aflyse musical p.g.a. Corona – nu SKAL det lykkes!

I april måned skal forsøgsscenen opføre en rigtig familieforestilling - ”Peter Pan” på kulturhus Harmonien.

Instruktør bliver Kim Asmussen. Kim er professionel instruktør og arbejder til dagligt som drama lærer på Egmont Højskolen. Vi glæder os meget til at samarbejde med Kim.

Kor og orkester bliver ledet vores trofaste Thomas Nilsson.

Vores lige så trofaste Heidi og Rene Husted kommer igen til at stå for koreografi.

I Peter Pan optræder børn, unge og voksne i alle aldre. Dog skal børn helst være fyldt 8 år.

Der bliver afholdt audition tirsdag den 3.01.2023 kl. 18.00. Der kommer en mere detaljeret invitation, men sæt x i kalenderen, hvis du vil være med. Premiere er torsdag den 20.04.2023 og så spiller vi fredag, lørdag og søndag.
Der bliver prøver mandage og onsdage fra kl. 19 – ca. 22 samt enkelte weekender. Prøvestart bliver den 09.01.2023. Der vil være en prøveplan klar til audition. Alle skal komme om onsdagen til kor, men dramaprøverne bliver der lavet en plan for, så man ikke skal møde op hver mandag fra 19.00-22.00.

Som de fleste ved, så er der en lang række opgaver, der skal løses for at få en flot forestilling. Vi har heldigvis en række dygtige og engagerede mennesker til at hjælpe os, men vi mangler stadig et par stykker, for at det hele kommer til at spille, som det skal.

Vi mangler: en tovholder for mad- og fest holdet (man får et hold til at hjælpe)
En assistent til lyd (Torben B. Andersen er toholder)
Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Marianne Møller – tlf: 22 81 57 67 / email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.