Børn og unge i alderen 8-20 år inviteres til audition

d. 27. august kl. 10.00-12.00 på Stadionvej 1, på Forsøgsscenen Haderslev

HVAD SKAL VI SPILLE?

Årets julestykke foregår på Niskademiet - en skole for de bedste nisser, hvor de lærer alt det man skal lære, for at kalde sig en rigtig nisse. I gamle dage lærte nisserne magi, men for mange år siden forsvandt magien sporløst, og det er nu blevet forbudt overhovedet at snakke om den. Skolens sneugler er meget utilfredse med den manglende magi, da nisserne ikke længere kan snakke med dem. En dag hører en af eleverne dog rektor Alvis nævne magien på biblioteket, og det viser sig at tiden er knap hvis de vil redde den før den forsvinder for altid. En gruppe elever må nu kæmpe mod reglerne, underviseren og rektor Alvis for at få magien tilbage før jul - ellers er den tabt for evigt!

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle kan gå til audition på julestykket, uanset om man har prøvet at spille teater før eller ej. Der er også sang roller, til dem som har lyst til at synge. Er der flere end 22 der går til audition, kan vi desværre ikke love, at alle får en rolle.

                 

HVORNÅR SKAL VI SPILLE?

Forestillingerne ligger 24.-27. november, og vi har prøver hver mandag kl. 17.00-19.00 fra september. Desuden vil der også være øveweekender. Det er selvfølgelig et krav for at gå til audition, at man har mulighed for at deltage i prøver og forestillinger.

Torsdag den 10 marts kl 19, er der info møde om det kommende stykker på Ehlers samlingen

Kig i kalenderen og se om du kan og har tid, til at være med til et sjovt og underholdende teaterstykke. ?

Vi øver hver torsdag kl 19 i Teatermuseet.

Generalprøve onsdag 15 juni. Torsdag premiere 16 juni. Opførsel 17 /18 og 19 juni. (Forestillingerne er fastlagte.)

Der vil blive øvet op til general prøven fra og med den 11 juni og frem 15 juni. (Fastlagt) Ses!

Stykket: https://danteater.dk/index.asp?id=61&p=0003422