For:

Forsøgsscenen Haderslev
c/o Sasja Fogh
Jomfrugang 15
6100 Haderslev
CVR: 29506825

Billetbestilling

Du kan købe billetter på hjemmesiden. Du kan betale med betalingskort og printe billetter ud med det samme, hvis du har lyst.

Du kan også reservere billetter som afhentes ved indgangen til den pågældende forestilling - eller du kan få tilsendt billetterne mod et tillæg til ekspeditionsomkostninger. (se nærmere under forsendelse)

NB! Husk ved billetbestillingen at bestille handicapplads, hvis du er gang-, høre- eller synshandicappet. OBS. Begrænset antal pladser

Aldersgrænser ved billetsalg

  • For at sikre ens betjening af publikum til forestillingerne har Forsøgsscenen besluttet følgende:
  • Børn under 2 år har gratis adgang hvis de ikke optager 1 plads.
  • Børn fra 2 år og til og med 14 år er til børne pris (pris fastsættes af de enkelte forestillinger)
  • Børn fra 15 år og opefter er til voksen pris (pris fastsættes af de enkelte forestillinger)

Priser

Billetpriserne fremgår af hjemmesiden. Billernes pris er angivet uden moms, da foreningen er momsfritaget. Øvrige afgifter er inkluderet dog undtaget evt. forsendelse.
Ved bestilling debiteres betalingskortet med det samme.

Levering

Billetter til forestillinger sendes på mail, umiddelbart efter bestilling.
Da en forestilling kan blive opslået optil (ca.) 3 måneder før premieren og billetterne fremsendes ved betaling, vil den forudbetalte leveringstid kunne vare i tilsvarende tid.

Forsendelse

Vi anvender Post Danmark ved forsendelse. For at sikre, at billetterne ikke kan kopieres eller på anden vis forfalskes, sendes de anbefalet. Der pålægges derfor et ekspeditionsgebyr på DKK 100,00 pr forsendelse.

Billetter købt på internettet skal bestilles senest 10 hverdage forud for den pågældende forestilling. Billetterne sendes, så de er fremme senest 5 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 7 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte Forsøgsscenen Haderslev via e-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aflysninger

Aflysning dækker kun over, at den pågældende forestilling slet ikke gennemføres.

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes.

I det tilfælde refunderes hele billettens pris ved henvendelse til Forsøgsscenen Haderslev via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Send os oplysninger om spilledato, dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail samt oplysninger om registrerings- og kontonummer, så overfører vi pengene til din konto.

Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Forsøgsscenen Haderslev tager forbehold for fejl i de viste priser og for udsolgte forestillinger.

Reklamation

Enhver form for reklamation, der vedrører selve forestillingen, skal rettes direkte til arrangøren.

Fortrydelsesret

I henhold til lov om visse forbrugeraftaler §18. stk. 2 nr. 12 er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten


Kontingentbetaling for medlemmer

Forbehold og priser

Alle priser på disse sider er opgivet uden moms, da foreningen er momsfritaget. Der tages forbehold for tryk-/tastefejl. Kontingent og rykkergebyr for alle medlemsgrupper fastsættes hvert år på generalforsamlingen. Kontingent betales for 1 helt år ad gangen (365 dage), fra betalingsdato. Nuværende priser fremgår af foreningens hjemmeside.

Betalingsvilkår

Medlemmet modtager via email opkrævning om forestående kontingentbetaling. Medlemmet betaler herefter kontingent med Visakort, Visa/Dankort, Mastercard (eller andet betalingskort som er godkendt af foreningen) på foreningens hjemmeside via indmeldelsessiderne. Medlemmets betaling registreres automatisk i medlemslisten, så medlemsskabet fortsat er gyldigt og medlemmet kan deltage i klubbens aktiviteter næste sæson, samt tilgå relevant information om forestillinger, prøveplaner m.m., via hjemmesiden.

Kontingentet skal være indbetalt senest 14 dage efter modtagelse.

Som alternativ kan medlemmet lave en bankoverførsel med kontingentbeløbet, og her skal klubbens sekretær informeres.

Kvittering

Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

Udmeldelse

(jf. §7 i Forsøgsscenen Haderslevs Vedtægter)
Udmeldelse sker skriftlig til foreningens kasserer. Ethvert aktivt medlem er forpligtet til at betale kontingent til udmeldelsesdagen. Udmeldelsen er aktiv med udgangen af kontingentåret. Der refunderes ikke indbetalt kontingent.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom eller sammenlignelige omstændigheder gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson efter aftale med bestyrelsen.

Reklamationsret

Da der ikke er tale om fysiske produkter men ydelser, er produktet ikke omfattet af en reklamationsret. Et medlem kan klage skriftligt til bestyrelsen, hvis medlemmet er uenig i forhold eller behandling i klubben. Alle klager bliver behandlet i bestyrelsen ved næstkommende bestyrelsesmøde.

Manglende betaling af kontingent

Når et medlem trods opkrævning har undladt at betale kontingent inden 2 måneder efter betalingsdato, betragtes medlemmet som udmeldt af Forsøgsscenen Haderslev.

Medlemsvilkår

(jf. §3 i Forsøgsscenen Haderslevs Vedtægter)
Ethvert medlem skal gøre sig bekendt med- og efterleve foreningens vedtægter ved oprettelse af medlemskab.

Betalingsgebyr

Gælder både ved billetbestilling og kontingentbetaling.

Alle priser er incl. evt. betalingsgebyr.

Betalingen foregår gennem Bambora. I betalingsforløbet foregår al kommunikation krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kontooplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Bambora og dine kortoplysninger gemmes ikke. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Betalingsmidler:

Visa 70  master 70  maestro 70 

Dine personlige oplysninger

For at kunne indgå en aftale med Forsøgsscenen Haderslev om køb af billetter via hjemmesiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og at vi kan kontrollere din billet ved indgangen til forestillingen.

For at kunne indgå en aftale med Forsøgsscenen Haderslev om medlemskab skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mailadresse
- Fødselsdato

Oplysninger afgivet til Forsøgsscenen Haderslev videregives på ingen måde til tredjemand. Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse herom rettes til Forsøgsscenen Haderslev via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

- Til GDPR Center