Die Versuchsbühne in Hadersleben feiert Donnerstag Premiere des Familienmusicals „Dschungelbuch“. Mit Theater, Gesang, guter Musik und Tanz haben die Darsteller so einiges zu bieten.


Die Haderslebener Versuchsbühne (Forsøgsscenen Haderslev) wird vom 4. bis zum 7. April „Das Dschungelbuch“ präsentieren. Der Vorhang für die Premiere hebt sich im Kulturhaus Harmonien am Donnerstag, 4. April, um 19 Uhr.

Nordschleswiger

Læs hele artiklen på nordschleswiger.dk

HADERSLEV: Forsøgsscenen Haderslev opfører igen i år en stor musical.

Der vil være cirka 100 deltagere på og bag scenen, når tæppet går til premieren torsdag den 4. april på Kulturhus Harmonien, hvor musicalen kan opleves til og med søndag den 7. april.

Gennem efterår og forår har børn og voksne fra Forsøgsscenen øvet og planlagt musicalen, der henvender sig til alle aldersgrupper: børn, unge, voksne og bedsteforældre.

 Junglebogen - Fra Ugeavisen

Det er en rigtig familieforestilling.

- Denne udgave af Junglebogen og den tilhørende musik er ikke blevet spillet før i Danmark, og vi glæder os til premieren og de fem forestillinger her i Haderslev, lyder det fra forestillingsleder Jacob Norup i en pressemeddelelse.

Musicalen bygger på Rudyard Kiplings bog af samme navn.

Forsøgsscenens udgave er dramatiseret af Arne Lindtner Næss og Wayne McKnigt og oversat til Dansk af Marianne Møller. Musikken er skrevet af Svein Gundersen.

Læs hele artiklen på ugeavisen-haderslev.dk

Forsøgsscenen Haderslev spiller musicalen Junglebogen fra den 4. april på Harmonien

Billede af Mowgli

Haderslev: Der skal 70 skuespillere på scenen, når Forsøgsscenen Haderslev opfører Junglebogen på Harmonien fra den 4. april og fire dage frem. Det er en stor produktion, hvor der i alt er 100 personer, der hjælper til med at få den store produktion ført ud i livet, og det er et stærkt fællesskab og dygtige folk, der skal løfte opgaven og give publikum på Harmonien en god oplevelse.

Læs hele artiklen på jv.dk