Hej alle sammen:-)


Igen er vi klar til at spille musical 2020.

Kom til Audition d. 7. januar 2020
Stadionvej 1 - Forsøgsscenens lokaler
Kl. 19.00

Forestillingen i år er De Tre Musketerer. ”Én for alle – og alle for én!” Dén kender vi, og vi kender De tre musketerer. Den uopslidelige klassiker fra 1844 af Alexandre Dumas. Modige, galante, ridderlige helte. Det er sådan, vi ser dem for os – de tre (eller faktisk er de jo fire) kongelige musketerer.

de 3 musketerer billede min

 

Men nu får den berømte historie et pift, når Forsøgsscenen sætter den musikalske farce De tre musketerer op.

Historien er, som vi kender den. Vores helte er stadig helte. Ganske vist måske ikke helt så ædle og galante, som Dumas havde tænkt sig i denne udgave af Thomas Malling. Men ikke desto mindre trækker de i deres bedste musketer-outfits, og det går ikke stille for sig, når de tre musketerer slår følgeskab med den unge D’Artagnan, så de kan redde dronningen og vinde over den onde Kardinal og den snu ”Milady”.

Det er en forestilling med et væld af skæve, sjove roller og biroller, og der vil blive fægtet og sunget til musik af Allan Mortensen. Forestillingen rummer både spænding og masser af humor. En humor som både store og de lidt mindre vil kunne forholde sig til.

Musicalen har været i en så positiv udvikling, at rigtig mange har lyst til deltage. Derfor har vi været nødsaget, til at gøre nogle nye tiltag for at løfte alle de opgaver der ligger, for at få en musical stablet på benene.
I ånd af De Tre Musketerer ønsker vi fremover at få skabt en kultur til musicalen hvor vi løfter i flok. Og alle kan byde ind med noget. ”Én for alle – og alle for én!”

De tiltag vi har taget er følgende:
- Man skal min. være 10 år, hvis du er nyt medlem
- Der kan maks. være 60 skuespillere på scenen, dette er inklusivt ensemble og kor
- Hvis man er over 18, vil man i samarbejde med sin valgte gruppe blive tildelt en mindre opgave

Tovholdergruppen har vedtaget at fremadrettet vil der være to år med en familie/børne-forestilling, og derefter et år med en unge/voksen-forestilling. Dette er for at imødekomme alle medlemmer i Forsøgsscenen.
Ved du allerede nu at du gerne vil deltage i musicalen, kan du tilmelde dig via. dette link (bemærk at det ikke er muligt kun at tilmelde sig som skuespiller, man skal lave et tilvalg i en af de supplerende grupper):
https://forms.gle/eAeEd44UXnNKeQMe8 

Det er også muligt at tilmelde sig på audition dagen, både i webformat samt papir.

 

Vi glæder os til at jer alle!
Kærlig hilsen
Kathrine & Lilian, forestillingsledere