Musical

Om Musical

Hvert år procucerer vi en stor musical, som opføres på Kulturhus Harmonien i april / maj måned. Der er mellem 60 og 100 deltagere i alle aldre og der er opgaver til alle som har interesse.

Alle kan komme med ideer til nye forestillinger. Den endelige beslutning om ny forestilling foretages af instruktør, kor-og orkesterleder samt forestillingslederen.

Fra januar og frem til premieren er der prøver 2 gange om ugen + enkelte week-ends. Gruppen mødes tirsdage til drama prøver og onsdage til kor og solist arbejde samt koreografi. Ud over skuespillere er der en række praktiske grupper igang.

Alle medvirkdende deltager også i en praktisk gruppe efter eget valg. Der skal laves scene, skaffes rekvisitter og kostumer, laves PR, lyd, lys og alt hvad der skal til, for at skabe en god forestilling.

Når forestillingen er slut holder musical gruppen pause frem til næste sæson.

I den mellemliggende periode arbejder instruktør, kor- og orkesterleder, forestillingsleder samt de praktiske tovholdere, med forberedelser til det kommende års forestilling.

Musical gruppen har til formål at producere 1 årlig musical af høj kvalitet.

Musial gruppens formål er desuden, at skabe en fælles aktivitet hvor mange medlemmer, nye som gamle, på kryds og tværs af alder, køn, interesser, kompetencer osv, sammen får skabt en kulturel begivenhed i Haderslev Kommune. 

Musicalgruppen er vækstlag for nogen af morgendagens nye talenter.