Julestykket

Instruktør

Florentine Lind Knudsen
Tlf 51276509 (Helst sms, så ringe jeg tilbage)
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

e-mail

Projektleder

Kathrine Fraefel
Tlf.: +4561289295 (til nødsituationer)
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

e-mail

Om Julestykket

Hver år i den sidste weekend i november, opfører børn og unge ved Forsøgsscenen Haderslev et julestykke. Stykkerne er skrevet af foreningens egne medlemmer, og der er typisk omkring 50 deltager på og bag scenen.

Julestykket er et årligt projekt med åben audition hvor alle børn og unge i Forsøgsscenen Haderslev eller interesserede kan komme til. Børn og unge i alle aldre mødes her, og skaber sammen en fantastisk forestilling, som er blevet en tradition for mange familier i Haderslev at komme ind og se.

Prøveforløbet starter med audition den sidste lørdag i august, hvor der samme dag castes roller. Derefter er der sceneprøver hver mandag, og øveweekender månedligt, til stykket spiller for fulde sale i november. Efter sidste forestilling holder holdet en fælles afslutning, og planlægningen af næste års forestilling går i gang i tovholder gruppen.

Emilie står som instruktør, og er ofte med inde over skriveprocessen i stykkerne der bliver sat op. Hun får assistance til instruktion, makeup koordinering, kostumer og skriveprocessen af unge fra Hold Oberon.
Kathrine står for planlægning og koordinering af projektet, og holder overblikket gennem processen.

Julestykkets formål er i bund og grund at skabe julestemning og hygge ved den årlige opsætning, for både deltagere og publikum.

Derudover har vi som mål at udvikle os fra år til år, og blive dygtigere sammen med deltagerne. Vi ønsker at være ambitiøse mens vi har det sjovt, og fælles får skabt julemagi hvert eneste år når tingene falder på plads.

Julestykket forbereder nye talenter til at kunne skabe deres egne projekter.