Musical Skammerens Datter - Fredag d. 12. april - kl. 18.30

Fra Fredag 12.04.2024 18:30 indtil Fredag 12.04.2024 21:30
Hits: 441

Skammerens datter er en stærk og medrivende fortælling om venskab og om det at være anderledes. En fortælling der hylder viljen og modet til at bekæmpe det onde.

Skammerens datter handler om pigen Dina, der har arvet sin mors særlige Skammer-kræfter, en evne der gør hende i stand til, ved at se dem i øjnene, at se hvad et andet menneske skammer sig over.
En dag bliver Dinas mor kaldt ud til en opgave som Skammer. I Dunark er Fyrsten og hans familie blevet dræbt, og den yngste søn Nicodemus er blevet anklaget for mordene.  
Dina er kun lige begyndt sin lærlingetid som Skammer, så da en mand, der tør se hende direkte i øjnene, kommer og siger, at hendes mor har brug for hende i Dunark, tager hun med ham. Da hun kommer til Dunark, hvirvles hun ind i mysteriet om, hvem der dræbte Fyrsten og hans familie. 

Forventet varighed 2,5 time inkl pause.

Vi anbefaler ikke forestillingen til de aller mindste børn, men vi lover samtidig at der ikke er ægte drager med. Selvom fortællingen er alvorlig og til tider dyster er der også masser af underholdning der fanger.